Ahmad Maslan Suruh Masak

http://www.astroawani.com/berita-malaysia/siapa-suruh-masak-dalam-kampus-ahmad-maslan-57683

Buat Duit Online Dengan Neobux

Bagi sapa-sapa yang nak buat duit secara online, boleh la try program ni, 
dia dibayar dengan setiap iklan yang kita klik, untuk pengetahuan anda, kalau kita pandai strategy dia, kita boleh dapat usd500 setiap bulan.
Nak tahu strategy dia kita boleh search saja dalam google, banyak cara-cara depa ajar untuk buat duit dengan neobux ni.
Mudah saja, mula skali daftar neobux dengan banner bawah ni, lepastu terus klik iklan. Pendapatan memang nampak sikit, tapi kalau pandai cara, kita boleh dapat lebih dari tu.
Jom. :)
 
Jangan Risau, website di boleh dipercayai, sebab ada Sijil secure macam website bank tu.
Kalau tak dak benda tu, mungkin susah jugak untuk dipercayai.

Internet 10gbps Paling murah


Sekadar Info

Tahukah anda, di USA sekarang sudah ada internet yang berkelajuan tinggi sehingga 10Gbps
Dan dikhabarkan internet di sana juga adalah murah dengan kelajuan seperti itu, 
Bayangkan betapa lajunya untuk download apa-apa dengan kelajuan internet selaju 10Gbps tu.

Kalau kita dapat rasa Unifi 20Mbps pun dah laju, inikan pula 10gbps kan?




Antara Link-link luar yang menarik