Cara untuk Kenakan Member anda

Anda inginkan kening yang bersambung dan menarik, boleh guna cara di bawah ini, tapi untuk keselamatan, boleh try dekat member-member anda dulu.

So, Sapa-sapa nak kenakan member boleh lah try guna cara ni, beli minyak rambut BON pastu sapu antara kening member-member anda time depa tengah tidoq buat benda yang sama tiap-tiap malam sampai cukup 3-4 bulan pastu tengok hasil dia. Haha..

Hahaha.

Lama tak menghadap Blog

Hai, Assalamualaikum, pergh..lama gila tak menghadap blog, 
Bukan apa, sekarang ni asyik busy je ngan kerja, haha.
Tapi tak pe, saya akan try cuba sedaya upaya untuk update blog ini juga nanti yer. Haha.

Jom Download Window 8 Sekarang


Ramai sekarang dari kita yang tengah guna window 7 kan? Tapi window 8 mesti ramai yg tak install lagi kat laptop atau pc anda semua kan?
 Jom Download Window 8 sekarang dengan direct link download kat bawah ni. 

Ada 3 Versi, lepas download kita kena burn dalam DVD, sebab fail ini dalam ISO, so kena ada software yang boleh burn ISO file ke dalam DVD.

Windows Developer Preview with developer tools English, 64-bit (x64)
DOWNLOAD (4.8 GB)
Sha 1 hash – 6FE9352FB59F6D0789AF35D1001BD4E4E81E42AF
All of the following come on a disk image file (.iso).
64-bit Windows Developer Preview
Windows SDK for Metro style apps
Microsoft Visual Studio 11 Express for Windows Developer Preview
Microsoft Expression Blend 5 Developer Preview
28 Metro style apps including the BUILD Conference app
Windows Developer Preview English, 64-bit (x64)
DOWNLOAD (3.6 GB)
Sha 1 hash – 79DBF235FD49F5C1C8F8C04E24BDE6E1D04DA1E9
Includes a disk image file (.iso) to install the Windows Developer Preview and Metro style apps on a 64-bit PC.
Windows Developer Preview English, 32-bit (x86)
DOWNLOAD (2.8 GB)
Sha 1 hash – 4E0698BBABE01ED27582C9FC16AD21C4422913CC
Includes a disk image file (.iso) to install the Windows Developer Preview and Metro style apps on a 32-bit PC.

Antara Link-link luar yang menarik