Skill Pelik Yang Terdapat di China

Negara china mempunyai penduduk yang paling ramai di dunia, dan sudah tentu perangai manusia-manusia yang berada di negara tersbut juga mempunya perangai-perangai yang pelik,
Berikut adalah beberapa keping gambar pelik yang berlaku di negara china, 








Chow Jack yang menghina Nabi

Chow jack yang dikatakan menghina Nabi Muhammad S.A.W di laman sosial facebook telah menerima hukuman penjara setelah didapati bersalah dan dia mengaku melakukan kesalahan tersebut. Chow Jack juga dikatakan menangis selepas hakim menjatuhkan hukuman kepadanya.

Hukuman ini memang patut dikenakan kepada chow jack kerana dia telah menghina agama Islam dan boleh membuatkan umat Islam menjadi marah atas perbuatan yang dilakukan itu.

Internet 5G sangat pantas dari 4G

internet 5g malaysia
Belum sempat orang nak merasa speed internet yang sangat laju iaitu 4G speed, dah timbul pula kelajuan internet yang baru iaitu 5G speed.
Kelajuan dianggarkan lebih laju berbanding dari speed 4G sebanyak 1000kali ganda lagi laju dari kelajuan 4G (sangat laju) 
Kelajuan internet yang ada di Malaysia pun dah dikatakan laju tapi belum lagi mencapai tahap 100Mbps, tapi bila ada 5G rasanya semua orang tak download dah video, semua tengok movie secara online saja kan?
Tapi walau macamana kelajuan internet yang ada di dunia ni pun, kita tetap terikat dengan Kuota.
memang amat sakit hati bila ada kuota.
haha


Clash Of Clans Gem Hack

clash of clan hack

Sekarang game clash of clan ni dah jadi trend orang sekarang, ramai yang mencari cara nak hack bagi dapat gem banyak-banyak, tapi setelah di cari dalam google, semuanya hampeh.
Termasuk saya yang cuba mencari cara-cara nak bagi dapat gem banyak-banyak secara percuma.

Cara paling senang nak dapat gem banyak-banyak ni kena beli je la kan?
Bagi siapa-siapa yang tahap gamers sejati, mungkin tak jadi masalah kot setakat nak beli gem tu kan?
haha.
Jom main game ni, Best.

Topeng Batu Berusia 2000 tahun dijumpai di Mexico

topeng batu
topeng batu

Topeng batu ini dijumpai di kawasan mexico, ianya di katakan telah berusia 2000 tahun.
Ini menunjukkan bahawa zaman dahulu manusia telah mempunyai alatan yang moden sehingga dapat menghasilkan topeng batu seperti ini.

Antara Link-link luar yang menarik