Internet 5G sangat pantas dari 4G

internet 5g malaysia
Belum sempat orang nak merasa speed internet yang sangat laju iaitu 4G speed, dah timbul pula kelajuan internet yang baru iaitu 5G speed.
Kelajuan dianggarkan lebih laju berbanding dari speed 4G sebanyak 1000kali ganda lagi laju dari kelajuan 4G (sangat laju) 
Kelajuan internet yang ada di Malaysia pun dah dikatakan laju tapi belum lagi mencapai tahap 100Mbps, tapi bila ada 5G rasanya semua orang tak download dah video, semua tengok movie secara online saja kan?
Tapi walau macamana kelajuan internet yang ada di dunia ni pun, kita tetap terikat dengan Kuota.
memang amat sakit hati bila ada kuota.
haha


5 comments:

Anonymous said...

Just tried http://clanshelper.com/ - I got free CoC gems here! Get yous too in less than two minutes!! Everybody is already using free CoC gems from here.(2KuKLWkqIF)

MANSUR SADE said...

My clan friends on CoC told me that on http://clanshelper.com/ - you receive free C-o-C gems instantly! Everybody uses this now! (wQsJ7mrug4)

Anonymous said...

Amazing! http://clashofclanshelper.eu - I got free CoC gems here! Get yous too in less than two minutes!! THE ONLY WORKING FREE GEMS GIVEAWAY FOR COC!!(f0k9ZJ7u1j)

Davidwan David said...

Guys, I recently found something for CoC players http://clanshelper.com/ and its great! You receive your CoC gems instantly!!! BETTER GAME GUARANTEED! (gisyESNxER)

naim zaidi said...

If you wanna Clash of Clans advantage for your clan go to http://maxclashgems.com - Best free source for Clash of Clans gems! It really works! (GzV3reqpAB)

Antara Link-link luar yang menarik