Cara padamkan timeline facebook

Hai semua, kita semua pasti ada facebook sendiri kan? tapi facebook sekarang ni ditukarkan kepada facebook timeline, mesti ramai yang tak suka dengan facebook timeline ni kan?sebab dia loading untuk facebook timeline ini agak slow berbanding dengan facebook layout yang sebelum ini. Kekadang kita sendiri tengok pun semak je nampak. Tak best? tapi harini admin ada jumpa satu benda untuk kembalikan facebook timeline kepada facebook yang asal, ia adalah plug in untuk browser sahaja, walaupun begitu,  cuma kita saja yang nampak facebook kita seperti asal, orang lain akan nampak profile kita seperti timeline juga, tapi tak pa la, kita saja yang nak tengok kan?
so, kalau nak try, boleh download plug in tu kan link bawah ni sini.

Then, lepas kuar tu, klik dekat browser yang hangpa pakai tu. Selalunya ramai yang guna mozila dengan google chrome ja. Klik tu pastu install ja plug in tu. lepas tu restart browser try klik tengok kat facebook hangpa tu. Tadaaa..Timeline dah hilang.

No comments:

Antara Link-link luar yang menarik