Aku suka kamera DSLR


Assalamualaikum
Dah jadi trend sekarang sapa-sapa saja keluar pi mana-mana tempat-tempat menarik pun, mesti orang akan amik gambar then upload kat facebook.
Nak cantik lagi, tangkap gambar guna DSLR, memang terbaik kualiti gambar tu.
Tapi biasa la, kamera ni kalau nak beli pun kena pikir 2-3 kali jugak. Harga pun riban-riban tapi kalau dah hobi and minat, semua tu jadi tak mustahil. Lepas ni, usaha untuk dapatkan kamera ni pulak sikit masa nanti InsyaAllah.
:)

aku yakin semua orang pun mesti suka kamera DSLR ni.

No comments:

Antara Link-link luar yang menarik