Jom Buat Duit Jadi Pemandu Uber

Assalamualaikum. Semua orang nak duit dengan cepat kan? Tapi banyak yang tak berjaya dengan bisnes-bisnes online.
Jom sekarang ni saya nak ajak anda semua buat duit dengan senang dengan menjadi pemandu Uber.

Apa itu uber??

Uber adalah sistem teksi yang sangat popular di Malaysia terutamanya di kawasan bandar seperti KL dan Penang.
Oleh kerana harga yang murah dan menggunakan kereta persendirian. Iaitu kereta kita (Of coz kereta sendiri kita jaga rapi kan?). Lebih kurang macam private driver la uber ni.

Cara dia senang saja. Register uber tu. Tapi make sure kereta sendiri yang ada Insuran atas nama kita untuk tujuan keselamatan. Kena snap gambar Insuran, gambar IC dan Lesen kita (semua untuk tujuan keselamatan). Kemudian tunggu sehigga syarikat uber approve application anda.

Lepas mereka dah approve boleh start buat duit la dengan uber ni. :).
 Download saja Uber Partner dalam play store. Lepastu duduk la dekat kawasan ramai orang dan tekan butang "online" untuk menunggu Customer anda.
Setiap perjalanan anda akan dapat payment dari customer melalui Cash atau Bank. Mudah saja

NAK REGISTER??

Register di link ini.

https://partners.uber.com/i/vchk7n7gue


No comments:

Antara Link-link luar yang menarik