Manusia Selalu Sibuk

Manusia di zaman sekarang selalu busy dengan tugasan harian, samada dari kanak-kanak sampai lah ke orang tua, memang tak lari dengan kesibukan-kesibukan. Budak-budak U, busy dengan mereka punya tugasan dan assignment, budak sekolah pulak busy dengan kerja sekolah, dan orang-orang yang bekerja pun kekadang busy juga, begitu juga dengan saya, busy juga tak sempat nak update blog ni. Tapi memberatkan juga jari ini untuk menaip blog ni.
Wah, nak dekat raya cina dah, siapa-siapa yang ada member-member bangsa Cina tu, boleh la mintak buah limau kat diorang kan?tak pun boleh mintak angpau. Dapat gak $$ kan? :)


No comments:

Antara Link-link luar yang menarik