Blog ada Lagu

Kekadang kita memang suka dengar lagu, tetapi tak payah la sampai nak letak lagu dalam blog kita tu kan?kekadang orang ni lain-lain sifat, ada yang suka dengar lagu, ada yang tak suka dengar lagu, so untuk bagi blog kita femes, better kita jangan letak lagu kan? Kekadang blog yang ada lagu ni agak lambat untuk loading, tambah-tambah orang yang pakai broadband yang slow tu. Kalau nak buka satu-satu blog tu, kena amik masa yang lama untuk show all satu page blog tersebut, So, kita tak payahlah letak widget-witget yang tak berapa penting seperti widget musik tu. 
Tapi kalau dah rasa nak letak juga widget tu, better letak yang bukan autoplay punya, maknanya sesiapa yang rasa nak dengar lagu dekat blog kita tu dia perlu tekan butang PLAY terlebih dahulu, jadi sesiapa yang masuk dalam blog kita tak perlu lagi nak risau tentang gangguan musik atau lagu dalam blog kita itu kan?

Just For Tips, My blog also not better than other Blog.,rite :)

No comments:

Antara Link-link luar yang menarik