Facebook Timeline la Pulak

Klik to enlarge


Facebook ku dah bertukar jadi rupa bentuk yang lain dari yang lain.
Facebook yang dipanggil timeline facebook, walaupun susunannya cantik, tapi tak best mata aku memandang facebook ni.
Tapi macamna pun, ia hanyalah sekadar facebook ciptaan manusia yang boleh melalaikan kita.
Aku ada facebook pun sebab dia ada fungsi chat, so kita boleh chat dengan orang yang online, tapi aku bukanlah kaki facebook. :)

Jom Kita tengok facebook waktu mula-mula keluaq aritu. Memang berlain dari sekarang.

No comments:

Antara Link-link luar yang menarik