Makanan Ringan

Assalamualaikum..

Wah, sekali tengok gambaq kat atas tu rasa lapar la pulak. 
Tapi tengok je dah la yer. Kalau nak makan tu pegi la beli sendiri yer?hihihi
Tapi ingat yer, nak makan benda-benda macam ni kena hati-hati sikit tau, jangan sampai terkena kolestrol tinggi sudah.
Nak makan sekali sekala tu boleh la, kalau nak makan hari-hari tu, alamatnya tak sayang nyawa la.Hehe..

Tokey Kfc yang boleh makan KFC free tiap-tiap hari pun belum tentu dia nak makan kfc hari-hari kan?
Jadi, jagalah kesihatan kita semua ye.

Nasihat ni bukan untuk kawan-kawan je tau, tapi untuk diri saya sendiri.
Ok, Setakat tu sahaja Entry utk kali ni . Ada masa nanti saya taip lagi ye...

Thanks sebab baca blog ni...
like jangan tak like =P

No comments:

Antara Link-link luar yang menarik