Ustaz yang Paling Best


Sapa kenal dengan Ustaz Azhar Idrus?Mesti ramai yang kenal kan, yang tak kenal pun mesti ada jugak kan?
So, sape-sape yang tak pernah dengar lagi ustaz ni ceramah, boleh la try dengar ustaz ni ceramah macamna.
Mula-mula dulu ada jugak orang suh dengar, tapi ingatkan ceramah biasa jer, tapi lepas dengar ustaz ni ceramah,
rasa macam nak dengar selalu lah pulak, sebab Ustaz ni suka berceramah sambil bergurau senda.
Hehe
Kekadang dengar ustaz ni ceramah dalam youtube pun boleh tersenyum seorang diri :)
Cuba lah dengar, sambil kita berhibur, dalam masa yang sama kita dapat Ilmu yang berguna kan?
Video kat atas tu salah satu ceramah ustaz azhar try cakap loghat utara.Agak terhibur.

Then lepas ni boleh la try search kat youtube cari Ustaz ni pastu dengar dia ceramah yer. Banyak ilmu yang berguna dia dah rungkaikan.
Ok
Assalamualaikum :)

Like ler :)

3 comments:

Zul Fattah said...

ustaz azhar.. haha.. aku ada banyak koleksi ceramah ustaz ni

Razz said...

haha..mmg best ustaz ni ceramah..boleh gelak sorang2 klw dengar dia bg ceramah..

Murnie said...

sy baru dapat vids ustaz ni punye ceramah .. seronok sangatt dengar .. haha ..

Antara Link-link luar yang menarik